Camper vakantie in Nieuw-Zeeland: Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin

Een camper vakantie is een geweldige manier om Nieuw-Zeeland te verkennen. Het biedt je de mogelijkheid om op je eigen tempo te reizen en te genieten van de ongerepte natuur en adembenemende uitzichten. Met een camper heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van accommodatie. Het is daarom de ideale manier om dit prachtige land met het hele gezin te gaan verkennen.

Er zijn verschillende opties voor camper vakanties in Nieuw-Zeeland. Je kunt kiezen voor een camper met een vast bed, een keuken en een badkamer, of je kunt juist gaan voor een eenvoudiger model. Het is maar net wat je zelf belangrijk vindt en wat je budget toelaat.

Camper met kinderen

Een camper vakantie is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De kinderen zullen het geweldig vinden om in een camper te slapen en zich onderweg te vermaken. Er zijn onderweg genoeg activiteiten te doen en bezienswaardigheden te bekijken die ook voor kinderen interessant zijn. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van kindvriendelijke accommodaties, want je hebt je slaapplek altijd bij je.

Activiteiten voor kinderen

  • Bezoek de Hobbiton Movie Set, waar de Lord of the Rings films zijn opgenomen.
  • Verken de Waitomo Glowworm Caves en bewonder de duizenden gloeiwormen die aan het plafond hangen.
  • Maak een boottocht door Milford Sound en spot zeehonden en dolfijnen.

Reisroute

Er zijn verschillende mooie routes die je kunt volgen tijdens je camper vakantie in Nieuw-Zeeland. Een van de populairste routes is de Southern Scenic Route. Deze route brengt je langs de ruige kustlijn van Otago en Southland, door de Catlins en langs de fjorden van Fiordland National Park. Onderweg kom je langs prachtige stranden, watervallen en bergen. Het is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Hoogtepunten van de Southern Scenic Route

  • Bezoek het stadje Dunedin, bekend om zijn Schotse erfgoed en de albatrossenkolonie.
  • Bewonder de Nugget Point vuurtoren en spot zeeleeuwen en geeloogpinguïns.
  • Maak een wandeling naar de Purakaunui waterval en geniet van het uitzicht.

Kortom, een camper vakantie in Nieuw-Zeeland is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Het biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en om op je eigen tempo te reizen. Bovendien zijn er genoeg activiteiten te doen en bezienswaardigheden te bekijken die ook voor kinderen interessant zijn. Boek nu je vakantie en ontdek de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland!

Meer informatie over camper vakanties in Nieuw-Zeeland vind je op www.newzealand.com.