Camper kopen tips

Als u een camper wilt kopen, zijn hier een paar tips die u kunnen helpen de beste deal te krijgen. Vergeet niet om te onderhandelen, doe uw onderzoek en stel vragen. Je zult blij zijn dat je het hebt gedaan als je de perfecte camper vindt. Lees verder voor meer informatie over het kopen van een camper. Het kan een van de beste beslissingen zijn die u ooit neemt. We hopen dat deze tips u zullen helpen de best mogelijke aankoop te doen. En vergeet niet te profiteren van onze financieringsopties om het laagst mogelijke tarief te krijgen!

Doe je huiswerk

Het kan u veel geld en hartzeer besparen als u uw onderzoek doet voordat u een camper koopt. U wilt geen camper kopen die lekt in de leidingen omdat u uw huiswerk niet hebt gedaan. Bovendien wilt u geen geld uitgeven om het te repareren nadat u het hebt gekocht. Doe in plaats daarvan uw onderzoek online. Anders kunt u geld verliezen of geld uitgeven aan reparaties.

Doe je onderzoek

Voordat u uw aankoop doet, moet u uw onderzoek doen. RV’s kunnen verschillende verborgen kosten hebben, waaronder omzetbelasting en titel- en tagkosten. Dealers kunnen ook de bestemmings-, administratiekosten- en voorbereidingskosten in rekening brengen, wat kan oplopen tot honderden dollars. Kijk naar optionele garanties en apparatuur, zoals gewichtsverdeling en anti-wegsystemen, omdat deze extra kosten kunnen toevoegen. Een remcontroller kan ook nodig zijn voor uw voertuig.

Onderhandelen

Voordat u besluit om te onderhandelen wanneer u een camper koopt, moet u online prijzen onderzoeken en naar verschillende dealers in uw regio gaan. Prijzen variëren sterk in de Verenigde Staten. Daarom is het het beste om zich te concentreren op dealers binnen een straal van 200 mijl. U kunt ook informatieve websites bekijken die de werkelijke verkoopprijzen van campers van vergelijkbare modellen vergelijken. Op deze manier zult u een idee hebben van hoeveel u bereid moet zijn om voor de camper te betalen. U moet ook een maximale prijs instellen voor de camper, met uitzondering van belastingen en andere vergoedingen.

U kunt ook onderhandelen met de dealer door te vragen om een cadeaubon van minimaal $ 200 om te worden gebruikt voor accessoires. De meeste dealers hebben ter plaatse een accessoiresopslag. Probeer een cadeaubon te krijgen voor minimaal $ 200 als u de camper koopt. Zorg ervoor dat je sterk genoeg bent om weg te lopen als de dealer opdringerig wordt. Je moet echter niet te sterk zijn om weg te lopen en een andere dealer te zoeken.

Vragen stellen

Voordat u de uiteindelijke aankoop doet, stelt u de verkoper verschillende vragen, beginnend met de toestand van het dak. Water is de vijand van elke camper, dus misschien wilt u de camper grondig inspecteren op tekenen van waterschade. Controleer het dak, ramen en deuren voor lekken en voel de muren voor zachte plekken. Als u het probleem niet zelf kunt vinden, vraag de eigenaar om uitgebreide foto’s en een professionele inspectie. Als de eigenaar niet de nodige informatie kan verstrekken, overweeg dan om een monteur in te huren om de camper voor u te bekijken.

Als u van plan bent om uw camper te gebruiken voor roadtrips, kies dan een met ingebouwde rijmogelijkheden. Als u van plan bent te blijven, overweeg dan oudere, grotere modellen. Deze vragen moeten u helpen uw keuzes te beperken. Weet bovendien hoeveel gewicht u van plan bent te slepen. Als u het niet zeker weet, vraag de verkoper of de camper de juiste kabelboom heeft voor uw voertuig. U moet vragen of het is uitgerust met de juiste kabelboom, omdat een 7-pins draadharnas kan leiden tot problemen met uw voertuig.

Doe uw onderzoek online

Voordat u besluit om een camper te kopen, moet u online wat onderzoek doen. Lees RV -beoordelingen en stel vragen over de eenheid. Wees op uw hoede voor degenen die alleen positief zijn en van negatieve beoordelingen blijven. Als u zich de prijs van een high-end eenheid niet kunt veroorloven, kunt u altijd voor een goedkopere gaan. Zorg ervoor dat u uw budget kent. U kunt altijd downgraden naar een kleiner model met minder opties.

Recommended Posts