Camper kopen: Tips voor het onderhandelen

Camper kopen: Tips voor het onderhandelen

Een camper kopen is een belangrijke aankoop. Het vereist aanzienlijke onderhandelingsvaardigheden en tijd. U moet voorkomen dat u in een weekend koopt, wanneer dealers druk zijn en particuliere verkopers die middag veel potentiële kopers hebben. Misschien wilt u uw schema herschikken en een dag vrij maken van het werk om een camper te kopen. Als alternatief wilt u er misschien een tijdens de week een kopen en in een weekend onderhandelen. Het is echter noodzakelijk dat u uw onderzoek doet voordat u een definitieve beslissing neemt.

Een camper kopen is een verandering van levensstijl

Je weet misschien al dat het kopen van een camper een grote levensverandering is, maar er zijn enkele dingen waarmee je rekening moet houden voordat je de grote sprong maakt. Allereerst moet u uw onderzoek doen en beoordelingen lezen. Je moet proberen te vermijden die uitsluitend negatief zijn. U moet ook de best mogelijke camper van de best kwaliteit kopen – zelfs als dit betekent dat u zich regelt voor een kleiner model. Je wilt niet eindigen met een rottende camper.

Je denkt misschien dat het kopen van een camper een grote stap is in het leven van campers. Maar dit is niet noodzakelijk waar. De meeste kampeerders zijn rommel. Als u een gemiddelde RV -koper bent, is de kans groot dat u uw camper uiteindelijk voor minder dan de helft van zijn waarde verkoopt. In plaats van het terug te verkopen met verlies, kunt u het de rest van uw leven als huur houden en geld verdienen terwijl u erop bent. Het goede nieuws is dat u uw camper kunt huren tegen prijzen op hotelniveau.

Het kan duur zijn

Afhankelijk van de grootte en kenmerken van de camper, kan een camper extreem duur zijn. Aangepaste kampeerders kunnen functies hebben zoals grote douches, zonnepanelen en werkbladen. Dit betekent dat er meer onderdelen zijn om te kopen en meer arbeid nodig om ze op te richten. Custom campers kunnen duurder zijn dan fabrieksgebouwde, omdat ze in de fabriek moeten worden gewijzigd om de veranderingen aan te kunnen. Een door de fabriek gebouwde camper is daarentegen goedkoper omdat het bulkmaterialen gebruikt.

De kosten van een camper variëren afhankelijk van de grootte van het voertuig en het aantal mensen dat erin zal reizen. De kosten van een camper kunnen zo hoog zijn als $ 400.000 voor een model van zes voet. Een enkele persoon heeft misschien niet zo’n dure camper nodig als een echtpaar zonder kinderen. Een camper met deze functies is niet alleen voor kamperen – het is een luxe plek om te wonen.

Het kost tijd om te onderhandelen

Een van de belangrijkste tips om te onderhandelen bij het kopen van een camper is om vastberaden te zijn met uw budget. Het is zo gemakkelijk om verstrikt te raken in de opwinding van het vinden van de perfecte camper en om te rollen op prijs omdat je het echt wilt. Maar onderhandelingsvaardigheden kosten tijd. Als je de beste deal wilt krijgen, kost het wat tijd om te oefenen. Hier zijn enkele tips om u te helpen slagen in uw onderhandelingen:

Onderzoek uw doel -RV minimaal drie weken vóór uw afspraak. Onderzoek vergelijkbare campers in hetzelfde gebied voor vergelijkingsdoeleinden. Maak notities over de kenmerken van de voertuigen, de prijzen en eventuele kortingen die kunnen worden aangeboden. Breng een map met u mee naar de dealer. Op deze manier wordt u minder geneigd om tijdens het onderhandelingsproces te profiteren. U zult tenslotte gewapend zijn met meer informatie dan de verkoper.

Het hangt af van uw budget

Of u een camper of camper moet kopen, is aan u en uw budget. Sommige kampeerders zijn groot genoeg voor slechts één persoon, terwijl anderen meerdere mensen kunnen huisvesten. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om te reizen, overweeg dan gebruikte kampeerders. Gebruikte kampeerders kosten veel minder dan nieuwe, maar de rentetarieven kunnen hoger zijn dan nieuwe kampeerders. Ook zijn kleinere kampeerders gemakkelijker te parkeren en af te breken.

Een andere vraag om te stellen is of de kosten redelijk zijn. Reistrailers zijn gebruikelijk, met veel lay -outs en prijzen. Ze zijn geslepen met een front-end trekhaak en ze zijn vergelijkbaar met een standaardtent. Als u echter alleen een fundamentele draagbare schuilplaats wilt, is een pop -upcamper mogelijk geschikt voor u. Hoewel een pop -upcamper misschien de voorzieningen van een duurdere camper missen, is het een uitstekende optie voor gezinnen met een budget.

Leave A Comment

Recommended Posts