Camper Holiday in Italië

Je kunt een campervakantie in Italië nemen als je van het buitenleven houdt en de vrijheid die kamperen je toestaat. De kosten voor het huren van een camper in Italië kunnen variëren van ongeveer EUR20 per nacht tot meer dan EUR100 tijdens het hoogseizoen. U moet budgetteren voor voedsel in de auto en op de weg, evenals de kosten van de campings en supermarkten. Je kunt ook kiezen voor glamping als je een beetje comfort wilt terwijl je op de weg bent.

Kamperen in Italië

Een kampeervakantie in Italië is een opwindende manier om een prachtig Italiaans landschap te ervaren terwijl je tijd buiten doorbrengt met familie. Camping biedt de mogelijkheid voor kwaliteitstijd van hoge kwaliteit en er zijn veel verschillende soorten campings in heel Italië. Er zijn zeventienhonderd officiële kampeerplaatsen, en velen van hen zijn ontworpen met families in gedachten. Het kiezen van de juiste camping voor uw familiebehoeften kan zorgen voor een gedenkwaardige reis. Hier zijn een paar tips om het meeste uit uw Italiaanse kampeervakantie te halen.

Een van de beste plaatsen om uw kampeervakantie in Italië te beginnen ligt in de buurt van een meer. Lake Garda ligt dicht bij de camping en is goed onderhouden. Er zijn zwembaden, restaurants en andere voorzieningen ter plaatse, en u kunt zelfs het beroemde waterpark van Jesolos bezoeken. Venetië is ook dichtbij. Als u met kinderen reist, overweeg dan om een stacaravan te huren. Je wilt ook profiteren van het waterpark en het zwembad van de campings, en de nabijheid van de beroemde Termali di Jesolo.

Kosten voor het huren van een camper in Italië

Overweegt u een vakantie in een camper in Italië? Hier zijn enkele tips om u te helpen een goedkope en betrouwbare huur te vinden. Ten eerste moet de prijs van uw camper het aantal mensen weerspiegelen met wie u reist. U kunt de prijs verlagen door uw voorkeuren aan te passen aan een grotere groep mensen. Als u wilt genieten van het beste uitzicht op Italië, boek dan van tevoren uw camper om later verrassingen te voorkomen.

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het bepalen van de kosten van uw Campervan -huur in Italië is de tijd van het jaar. De meeste Campervan -huuraanbieders hebben een minimale huurperiode van 7 dagen nodig, hoewel dit varieert. Over het algemeen zijn eenrichtingsverhuur beperkt tot 14 dagen, hoewel dit flexibel kan zijn, afhankelijk van de tijd van het jaar en de beschikbaarheid. Ongeacht uw tijdsbestek, u kunt snel en comfortabel een breed scala aan afstanden bedekken.

Kosten van voedsel op campings in Italië

Als u een budgetreiziger bent, wilt u misschien kijken naar kamperen in Italië. Italië is een land rijk aan geschiedenis en cultuur. De oude Grieken en Etrusken bewoonden Sicilië en andere regio’s vóór 2.000 v.Chr. Het land heeft meer UNESCO -werelderfgoedlocaties dan enig ander land in Europa, waaronder Pompeii, Lazio, Sicilië en Sardinië. Om nog maar te zwijgen van beroemde wijnhuizen zoals Toscane en Piemonte.

Italië is ook een campervriendelijk land, dus u kunt uw camper gemakkelijk naar het land brengen. Italië is de thuisbasis van talloze campings, variërend van basisparkeerplaatsen met camperdiensten tot meer geavanceerde kampeerdorpen. De kosten van voedsel zijn meestal inbegrepen in de prijs en u kunt elk type voedsel kopen dat u wilt. Zorg ervoor dat je wat geld meeneemt, omdat je het nodig hebt om van je vakantie te genieten.

Kosten van voedsel bij supermarkten in Italië

Tijdens uw campervakantie in Italië wilt u wat eten ophalen bij lokale supermarkten. Hoewel je misschien in de verleiding komt om wat pasta of wat pizza te kopen, is de prijs van deze artikelen in Italië aanzienlijk hoger dan in het Verenigd Koninkrijk, dus je wilt eerst voedsel inslaan. Het zal ook gemakkelijker zijn om te koken als u weet waar u de beste kwaliteit, de nieuwste ingrediënten kunt kopen.

Recommended Posts