Camper Holiday in Duitsland in een camper

Je kunt op een campervakantie in Duitsland gaan in een camper. Je zult houden van het prachtige platteland en prachtige stranden! Het land is ook de thuisbasis van enkele van de mooiste kustlijnen ter wereld! Naast de prachtige kusten kunt u genieten van watersporten, een strand, struisvogelboerderij bezoeken en beroemde krijtkliffen verkennen! Hier zijn enkele tips om u te helpen de perfecte reis te plannen. Maar voordat u aan uw vakantieplanning begint, moet u uw onderzoek doen.

Kamperen in Duitsland

Als u dit jaar een kampeervakantie plant, is Duitsland een fantastische bestemming voor u. De gevarieerde landschappen bieden de perfecte setting voor een actieve vakantie. Verken schilderachtige dorpen en adembenemende uitzicht op zee, terwijl je geniet van de rijke cultuur en keuken van het land. Duitsland heeft iedereen te bieden. Hier zijn een paar van de hoogtepunten die u kunt verwachten. Je kunt een romantisch weekend op het Beierse platteland doorbrengen of de culturele hoogtepunten van het land en culinaire geneugten met je gezin verkennen.

Camping -vakanties zijn grote bedrijven in Duitsland. Er zijn veel geweldige campings op prachtige locaties, met betrekking tot de behoeften van beide kampeerders in tenten en campers. De Duitse Camping Industrie Verband heeft de industriewaarde bestudeerd en heeft ontdekt dat het vorig jaar EUR15 miljard waard was. Je hoeft geen doorgewinterde camper te zijn om te genieten van kamperen in Duitsland, maar je kunt zeker een geweldige vakantieplek vinden, ongeacht hoeveel je weet over het land.

Camperhuur in Duitsland

Het nemen van een camper vakantie door Duitsland is een uitstekende manier om dit fascinerende land te verkennen en te genieten van het gemak van het hebben van uw eigen huis weg van huis. Het land is de thuisbasis van een aantal populaire attracties en wordt goed bediend door camperhuurbedrijven, die een reeks van 15 verschillende voertuigtypen bieden. Deze voertuigen zijn ontworpen voor twee personen, maar kunnen worden uitgebreid om vier personen te huisvesten. Ze worden ook geleverd met moderne voorzieningen, zoals keuken- en badkamerfaciliteiten.

De meest noordelijke stad Duitsland, Kiel, zit vol met maritieme flair. Met een Campervan -huur in Kiel kunt u het aquarium, het computermuseum en Schifffahrtmuseum zien. U kunt ook genieten van een uitgebreide stranddag. Het diverse terrein van Duitsland is een ideale locatie voor een campervakantie, en camperhuur kan een handige manier zijn om dit fantastische land vanaf de weg te zien. Met zoveel attracties zul je nooit een tekort krijgen aan dingen te doen en te zien.

Vanuit het VK naar Duitsland gaan

Als u van plan bent om op een campervakantie in Duitsland te gaan, vraagt u zich misschien af hoe u daar kunt komen. Allereerst moet u een geldig paspoort en visum aanvragen. Zorg ervoor dat uw paspoort minimaal zes maanden over heeft voordat u op reis gaat. U moet ook bewijzen dat u een essentiële reden voor uw vakantie hebt. Als u een huisdier meeneemt, moet u het laten verwarren voordat u op reis gaat. U moet ook uw contactgegevens verstrekken. Vanuit het VK naar Duitsland gaan, moet relatief eenvoudig zijn.

Als u de pretparken van het land wilt bezoeken, is er een geweldige kans om Phantasialand te bezoeken, dat tien kilometer van Keulen ligt. Als u op zoek bent naar een gezinsvakantie, biedt dit park veel plezier voor alle leeftijden. Als alternatief, als u liever de prachtige steden van Duitsland bezoekt, brengt deze route u naar enkele van de meest pittoreske plaatsen.

Kosten van een Campervan Holiday in Duitsland

De kosten van een Campervan -vakantie in Duitsland kunnen veel variëren, afhankelijk van het type voertuig en het aantal dagen waarvoor u het wilt huren. Duitse huurwoningen zijn meestal goedkoper dan Britse omdat ze overal in Europa kunnen worden gebruikt. Britse huurwoningen voegen echter meestal een extra vergoeding toe als u ze in Continentaal Europa wilt gebruiken. Andere kosten die u tegenkomt, zijn een servicekosten van $ 100 tot $ 175 en een botsingsverzekering, die ongeveer $ 30 per dag kan zijn. Beddengoed en handdoeken kunnen ongeveer $ 70 per persoon zijn. Zorg ervoor dat de genoteerde prijs btw omvat, die tot 19 procent kan zijn.

Of u liever in een hotel, camping of parkeert op een privélocatie, u kunt geweldige kampeeropties vinden in Duitsland met een Campervan -huur. Er zijn boetiekcampings, zoals Park4 Night, die gratis kamperen aanbieden. U moet een klein bedrag betalen voor verzendkosten en boekjes, maar deze zijn het zeker waard. Voor een eenmalige vergoeding bieden deze passen een gratis nacht op een plaatselijke wijnmakerij of boerderij. U kunt ook een jaarlijkse pas kopen om op elk van deze locaties te gebruiken.

Waar te gaan op een campervakantie in Duitsland

Waar te gaan op een campervakantie? Duitsland biedt een breed scala aan ervaringen die het land een perfecte keuze maken voor campervakanties. De diverse regio’s bieden de perfecte setting voor een avontuur, van stranddagen op de Noordzee tot wandelen in de Alpen. Je kunt ook de Duitse cultuur en keuken ontdekken in verschillende steden. Hier zijn enkele tips voor de perfecte Duitsland Camper Holiday.

Tijdens uw campervakantie kunt u een omweg maken naar de zandstenen bergen op de Elbe, een regio die bekend staat om zijn vreemde rotsformaties en indrukwekkende bastions. Een speciaal hoogtepunt tijdens het kerstseizoen is het Ore Mountains, waar de wereldberoemde notenkraker en wierook zijn. U kunt ook de middeleeuwse stad Heidelberg bezoeken, die zich in Beieren bevindt.

Recommended Posts