Bouw je eigen terreinauto op maat

CROSS-X biedt de mogelijkheid om je eigen 4×4 camper te bouwen in hun werkplaats. Ze zijn gespecialiseerd in het opbouwen van terreinauto’s op maat voor avontuurlijke reizen. In de werkplaats worden uitsluitend topkwaliteit 4×4 equipment en accessoires van bekende merken gebruikt.

CROSS-X werkt onder andere met merken zoals ARB, WARN, BF GOODRICH, LAZER, FRONTRUNNER, WEBASTO, DOMETIC, VICTRON en ALU-CAB.

Slim maatwerk

CROSS-X staat ook bekend om hun expertise in het maken van handige voertuigaanpassingen en betrouwbare elektrische systemen. Deze systemen kunnen zelfvoorzienend worden gemaakt met behulp van Solar en Li-Ion batterijen.

Bij CROSS-X ben je altijd welkom in hun indrukwekkende werkplaats in Leiden, Nederland. Hier komen alle benodigde equipment, disciplines en vaardigheden samen om jouw reizigersauto voor te bereiden op jouw volgende avontuur.

CROSS-X 4×4 Equipment

Onder het CROSS-X label zijn er diverse eigen en unieke ‘ROUGH PRODUCTS’ ontwikkeld voor terreinauto’s en 4×4 pick-ups. Deze producten zijn uitvoerig in de praktijk getest. Lees de reisverslagen op hun website voor meer informatie.