Beleef een ontspannen vakantie op Camping L’esperanza in Boven-Corsica

Introductie

Camping L’Esperanza ligt in Lucciana in Boven-Corsica, een prachtige bestemming om van uw vakantie te genieten. Deze camping bevindt zich in het hart van een natuurlijke bosrijke omgeving, op slechts 600 meter afstand van het strand en op 8 kilometer afstand van de bergen. Het biedt een ideale locatie om te ontspannen, omringd door prachtige natuur.

Veelzijdige activiteiten

Op Camping L’Esperanza worden tal van activiteiten aangeboden, zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van verschillende recreatiemogelijkheden. Of u nu te voet, te paard of met de fiets op pad wilt gaan, er is voor elk wat wils. Maak wandelingen langs de Middellandse Zee, verken de zeebodem, vis in de nabijgelegen rivier, speel een potje golf of jeu de boules. U zult zich hier zeker niet vervelen!

Faciliteiten

De camping biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een bar waar u gezellig kunt ontspannen met een drankje. Tevens is er een klein restaurant waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden. Daarnaast is er een bakkerij waar u elke ochtend vers brood en banket kunt halen.

Familiecamping

Camping L’Esperanza is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur. De camping is kindvriendelijk en biedt verschillende faciliteiten en activiteiten speciaal voor kinderen. U kunt genieten van quality time met uw gezin en onvergetelijke herinneringen creëren.

Locatie en bereikbaarheid

De camping is gelegen in Noord-Corsica, in de regio Corsica van Frankrijk. Met een breed scala aan activiteiten in de buurt en de prachtige natuurlijke omgeving is het de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie. De exacte locatie van de camping is op een breedtegraad van 42.5447 en een lengtegraad van 9.5228.

Bekijk op Campings.com