ASA Camper Solutions: Compacte en Stijlvolle Campervans

Ben je op zoek naar een unieke en op maat gemaakte campervan? Dan is ASA Camper Solutions de perfecte keuze voor jou. Gevestigd in Opperdoes, Noord-Holland, is ASA Camper Solutions gespecialiseerd in het ombouwen van Volkswagen T5 en T6 bestelbussen tot prachtige campervans die aan al jouw wensen voldoen. Wat deze campervans onderscheidt van de rest, is het feit dat ze geen standaard indeling hebben. In plaats daarvan biedt ASA Camper Solutions een gevarieerd portfolio aan mogelijkheden, zodat je de bus naar jouw eigen smaak kunt inrichten. Maar één ding is zeker: alle campervans zijn van uitstekende kwaliteit en perfect op maat gemaakt.

De Expertise van ASA Camper Solutions

ASA Camper Solutions is opgericht door Allard van Son, een ervaren ingenieur op het gebied van interieurdesign voor de vliegtuigindustrie. Met zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij de beschikbare ruimte optimaal kan benutten en een ergonomisch ontwerp kan creëren dat duurzaam en stevig is. Allard en zijn team passen deze expertise graag toe bij het inbouwen van jouw camper, zodat je kunt genieten van een hoogwaardige en functionele inrichting.

Hoge Precisie met CNC Frees

Een belangrijk onderdeel van de werkplaats van ASA Camper Solutions is de CNC freesmachine. Deze machine zorgt ervoor dat alle meubelstukken perfect passen bij de vormen van de carrosserie. Allard is constant op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen, zodat de campervans altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Het resultaat van deze gedrevenheid is een verzameling digitale bestanden die gebruikt kunnen worden om elke bus om te bouwen. Dankzij de vele voorgaande projecten zijn er voor de recente VW Transporter al verschillende succesvolle indelingen beschikbaar.

De Werkwijze van ASA Camper Solutions

Het avontuur begint bij ASA Camper Solutions met de aanschaf van een bus. Je hebt twee opties: je kunt zelf een bus kopen of er een kopen bij Autobedrijf Lars van Son, de broer van Allard. Vervolgens worden er keuzes gemaakt voor het interieur van de camper. Je kunt kiezen voor een comfortabele inrichting met een keuken en kastenmodule, of voor een buitenkeuken aan de achterzijde van de bus. Beide opties bieden veel comfort en functionaliteit. Daarnaast zijn er nog andere indelingen mogelijk, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Bij ASA Camper Solutions is maatwerk de standaard.

Het Hefdak

Een van de unieke kenmerken van de campervans van ASA zijn de hefdaken. Deze daken bieden extra slaapruimte en kunnen worden uitgerust met een standaard tentdoek of een panorama tentdoek. Het panorama tentdoek kan worden uitgeritst, zodat je kunt genieten van een dakterras of onder een prachtige sterrenhemel kunt slapen. De bedbodem is gemaakt van gestoffeerd multiplex en zorgt voor een comfortabele slaapervaring. Optioneel is een bodem met schotelveren voor nog meer comfort. Alle hefdaken zijn goedgekeurd door de RDW en hebben typegoedkeuring voor alle VW T5 en T6 campervans.

De Perfecte Vloer

Om de juiste uitstraling te creëren, is de vloer van de camper van groot belang. ASA biedt een breed scala aan mogelijkheden, zoals vinyl met betonlook, een houten vloer of pvc-tegels met een prachtig mozaïekpatroon. Alle vloeren worden op maat gemaakt met behulp van de CNC machine, zodat ze perfect passen en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Accessoires op Maat

ASA Camper Solutions begrijpt dat iedereen zijn camper op een andere manier gebruikt. Daarom bieden ze verschillende elektronische opties aan, afhankelijk van jouw behoeften. Als je jouw camper bijvoorbeeld als mobiele werkplek wilt gebruiken, is een goede omvormer essentieel. Voor degenen die graag off-grid willen kamperen, zijn er zonnepanelen beschikbaar. Welke opties je ook kiest, ASA Camper Solutions zal een elektraplan op maat maken. Het standaardpakket omvat een huishoudaccu, dynamolader, acculader en walstroomaansluiting. Maar er zijn ook vele andere opties beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen en budget.

ASAP Modules

ASA produceert ook ultra-compacte modules onder de naam ASAP. Deze modules bieden alle functionaliteiten van een camper, maar zijn kleiner en vallen in een aantrekkelijk wegenbelastingtarief. Een voorbeeld hiervan is de Slimpy, de kleinste keuken die beschikbaar is voor campervans. Ondanks zijn formaat bevat deze keuken alles wat je nodig hebt, waaronder een kookplaat, spoelbakje, dompelpomp en zelfs USB-laadpunten. Daarnaast heeft de Slimpy ingebouwde watertanks en opbergruimte voor een gasfles. Deze compacte keuken kan eenvoudig worden geïnstalleerd in een VW T5 of T6 Multivan en is zowel naar voren als naar achteren te plaatsen. De ASA Slimpy wordt geleverd met een bamboe afdekplaat en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bezoek dan de website van ASA Camper Solutions: www.asasolutions.nl