Alles over de verschillende klassen van campers

Alles over de verschillende klassen van campers

Hier beschrijven we de verschillen tussen de klassen van campers. Er zijn veel verschillende klassen, hiermee proberen we het duidleijker te maken voor je.

Klasse C

Als u hebt besloten een klasse C -camper te kopen, zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen. De grootte van de klasse C -camper hangt af van het aantal mensen dat u meeneemt. Overweeg hoe lang u van plan bent op uw reis te blijven. Een langere camper zal meer ruimte vereisen, maar zal de toegang tot bepaalde nationale parken beperken. Overweeg ook waar u van plan bent om uw camper te parkeren wanneer u niet gebruikt. Of u nu in een klasse B of Klasse C verblijft, u moet rekening houden met de lengte en breedte van uw voertuig.

Als u van plan bent om met uw gezin te reizen, zal de lay -out van uw klasse C -camper een verschil maken in comfortniveau en ruimte. Een moderne klasse C zal een ruime lay-out hebben, terwijl sommigen misschien een koelkast ter grootte van een woongrootte of wasmachine en droger-aansluitingen willen. Anderen willen misschien een keuken met gootsteen en buitengrill, of meerdere glijbanen. Er zullen verschillende plattegronden beschikbaar zijn. Uiteindelijk zullen uw voorkeuren bepalen welke het beste is voor uw behoeften.

Klasse B+

In tegenstelling tot een klasse A of C -camper heeft een klasse B+ Camper een veel bredere woonkamer en een meer verfijnd interieur. Klasse B+ RV’s hebben vaak een stand-up douche, zodat u kunt douchen zonder uit bed te hoeven komen. Sommige van deze eenheden hebben ook een grote tv, comfortabele stoelen en uitglijdende tafels, waardoor meer mensen comfortabel kunnen slapen. Deze eenheden zijn niet alleen comfortabel en handig, maar ze bieden ook veel moderne functies, zoals airconditioning, satellietkanalen en wifi -mogelijkheden.

De Thor Gemini is een instapklasse B+ RV van Gulf Stream. Het begint op 22 voet en is uitgerust met een queensize bed. Het slaapt maximaal drie mensen comfortabel. Het betaalbare prijskaartje en het moderne ontwerp maken het een goede waarde voor gezinnen met een budget. U kunt elk aspect van dit apparaat aanpassen, van de buitenkant tot de kasten en bedden. En het is mogelijk om het interieur van uw klasse B+ RV aan te passen aan de behoeften van uw familie.

Klasse C+

Een klasse C+ Camper is een veelzijdig voertuig met veel voorzieningen. De vrachtwagen of van chassis maakt het ideaal voor freestyle camping en boondocking. De binnenste woonruimte van een klasse C+ is ruim en comfortabel, zodat u meer tijd in uw camper kunt doorbrengen. U kunt indien nodig extra slaapplaatsen toevoegen of geld besparen door een groter model te krijgen. Hier zijn een paar belangrijke tips om te overwegen bij het kopen van een klasse C+ Camper.

Overweeg hoeveel u wilt uitgeven aan gas en opslag. U zult waarschijnlijk ongeveer $ 100 per maand moeten toevoegen voor opslagkosten, of ongeveer $ 1.200 per jaar. Dit bedrag zal snel oplopen als het niet zorgt. Overweeg ook hoeveel u de klasse C naar uw auto wilt slepen. Hoewel het een geweldige waarde is voor een paar, is het ook de moeite waard om de sleepcapaciteit van uw auto te overwegen als u van plan bent te slepen.

Klasse A, eerste klasse

Klasse A -kampeerders hebben plattegronden die voldoende opslagruimte bieden en zijn ontworpen voor comfortabel leven. De stoelen draaien om deel uit te maken van de woonkamer wanneer de RV stationair is. Slide-outs bieden extra leefruimte. Tot voor kort waren deze functies ongewoon. Zelfs klasse A-campers op instapniveau hadden zelden glijbanen. Gelukkig zijn deze functies onlangs aan klasse A -kampeerders toegevoegd. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van dit luxe type camper.

Een van de belangrijkste verschillen tussen een klasse A -camper en een klasse C -camper is het glas. De Klasse A Campers -voorruit laat er veel licht van binnen, maar is niet zo groot als het glas van de klasse C -camper. De beglazing is kleiner, dus het zal minder warmte binnenlaten. Afhankelijk van waar u reist, is een klasse A -camper beter voor roadtrips. U moet ook overwegen of u een badkamer wilt wanneer u in een klasse A -camper reist.

Leave A Comment

Recommended Posts