Al het laatste nieuws over caravans in maart

Kabe Estate: Nieuwe indelingen

Kabe caravans, bekend om hun hoge kwaliteit en complete uitrusting, hebben twee nieuwe indelingen toegevoegd aan hun populaire Estate-serie. De nieuwe modellen, genaamd 470 GLE en 780 B GXL, zijn perfect voor kamperende gezinnen. De Estate-serie biedt in totaal twaalf verschillende indelingen, variërend in grootte van 4,73 meter tot 7,20 meter.

Kulba Rebel: Een avontuurlijke caravan

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke caravan, dan is de Kulba Rebel wellicht iets voor jou. Deze compacte teardrop caravan heeft een stoer design en is perfect voor off road rijden dankzij de verhoogde as met terreinbanden. De Rebel heeft een tweepersoonsbed dat ook kan worden omgetoverd tot een zitbank. Met zijn handige afmetingen en lichte gewicht is de Kulba Rebel zeer geschikt voor vrijwel iedere personenauto.

Hobby Maxia 595 KML: Een multifunctionele kinderkamer

De nieuwe Hobby Maxia 595 KML is een caravan met een speciale kinderkamer. Deze ruimte kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals slapen, spelen of zelfs voor het meenemen van een huisdier. De kinderkamer heeft drie stapelbedden, waarvan de bovenste twee eenvoudig kunnen worden verwijderd. Het onderste bed kan worden omgetoverd tot een zithoek. Naast de kinderkamer heeft de Maxia 595 KML een ruime kledingkast, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. De stijlvolle inrichting zorgt voor een gezellige sfeer.